Kerken in Rhoon werken samen aan de uitzending ‘Pasen in Rhoon’.
Kerken in Rhoon werken samen aan de uitzending ‘Pasen in Rhoon’. Foto: Ilse Nootenboom

Uitzending ‘Pasen in Rhoon’

RHOON - Afgelopen zaterdag waren de opnames voor de uitzending ‘Pasen in Rhoon’. In de uitzending op 31 maart lopen twee jongeren, aan de hand van vier opdrachten, door het verhaal van Pasen. Ze gaan in gesprek met mensen uit het dorp, luisteren naar liederen en spreken dominee Coen van Alphen.
Wie is Jezus voor mensen uit Rhoon en hoe zouden mensen vandaag de dag reageren als Jezus het dorp binnen zou komen lopen?

Kijk voor meer informatie en de eerste beelden op de website van de Dorpskerk Rhoon of de Maranathakerk.


Lid worden van beleggingsstudieclub?

ALBRANDSWAARD - Hoe en waar behaal ik het hoogste rendement over mijn spaargeld? In deze tijd van historisch lage rentes is het antwoord in ieder geval niet: met sparen. Als alternatief biedt beleggen nog altijd interessante mogelijkheden om geld te laten renderen – en dat geldt zeker ook voor de kleine belegger.
Bij een besluit om te gaan beleggen komen wel meteen zaken als handelen met voldoende kennis van zaken en aandacht, tijd, interesse en wel of niet de bereidheid om risico te nemen om de hoek kijken: zaken waarbij het lidmaatschap van een actieve beleggingsstudieclub van gelijkgestemde zielen prima bij kan helpen.

In Albrandswaard bestaat sinds 1991 de Beleggings Studie Club Albrandswaard (BSCA), met elf leden die allemaal een passie voor beleggen delen. De club belegt zowel in gewone aandelen als opties binnen de AEX. De beleggingsactiviteiten gaan momenteel virtueel onverminderd door.

In normale tijden komt de club elke derde woensdag van de maand bij elkaar in Het Lokaal, Albrandswaardsedijk 180, Poortugaal. De leden leggen maandelijks een relatief klein bedrag in dat op de gezamenlijke bankrekening van de club wordt gestort, waarmee wordt belegd.
Eén keer per jaar wordt ook een uitstapje - meestal een bedrijfsbezoek - georganiseerd, waarbij ook de partners worden uitgenodigd. Al met al leidt dit tot mooie rendementen op het gebied van kennis, (soms) op financieel, maar zeker net zo belangrijk - ook op sociaal gebied.
Voor meer informatie of aanmelden: Fred van Zuidam, 06 83220296.

Eén keer per jaar wordt ook er een bedrijfsbezoek georganiseerd.