Boeiende gasten in Steevast

ALBRANDSWAARD – In het info- familieprogramma Steevast op Zondag bij RTV Albrandswaard zijn zondag 14 maart weer een aantal boeiende gasten te horen in een aantal korte interviews per telefoon.
Van 12 tot 13 uur praten de presentatoren Hetty Landman en Jan Jongerius met Jan Brokken Rhoonse auteur van diverse boeken, zoals ‘De Tuinen van Buitenzorg’.
Ook een gesprek met de Belgische zangeres Dana Winner die in deze tijd niet kan optreden. Wat doet zij om haar tijd door te komen? Wat zijn haar plannen?
Van 13 tot 14 uur een gesprek met Ron Keesmaat van de tram en treinmuseum Romeo in Rotterdam over de plannen voor de komende ‘normale’ tijd.Gaat de befaamde lijn 10 weer rijden in de wereldstad?
Als laatste praten de radiomakers met Esther Koot van de Rhoonse slagerij
over de nieuwbouw en de vorderingen van de bouw. Steevast op Zondag wordt zondagavond herhaald van 22 tot 00 uur.

Goedemorgen Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - Radiomaker Kees Spronk ontvangt in het programma Goedemorgen Albrandswaard twee gasten tussen 10 en 12 uur. Hij praat met Desi Ruiter over het klimaatalarm. Daarna volgt een gesprek met Laura Wessels. Zij heeft een crowdfunding-actie opgezet voor kapster Denise.
Naast deze gesprekken zijn er ook diverse korte berichten aangevuld met de muziekkeuze van de technicus Albert-Jan Verhoef.

Luister via www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1, op facebook en
op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz 99.0 en (tv) kanaal 28+ analoog
en kanaal 12 digitaal (caiway).