Volop keuze in relaxstoelen bij Zitwel
Volop keuze in relaxstoelen bij Zitwel Foto:

Het genot van een echte ZitWel stoel

BARENDRECHT - In de nieuwe ZitWel showroom op de Woonboulevard in Barendrecht staan veel relaxstoelen. Er is volop keuze. Het is dan ook de grootste zitzaak van de Randstad. Overzichtelijk staan stoelen in verschillende maten opgesteld. Iedereen kan hier slagen. Mensen van 150 cm tot 220 cm er is altijd een ZitWel stoel die lekker zit. Ook relaxbanken staan in de showroom.
Mooie banken en stoelen voor vriendelijke prijzen. Er is een grote collectie van het bekende merk Stressless. Het ongeƫvenaarde Noorse zitcomfort van deze stoelen is bij ZitWel te testen en aan te schaffen.
Zitten doen Nederlanders gemiddeld ruim acht uur per dag daarom is een goede stoel, die zit als gegoten, geen overbodige luxe. Bij ZitWel hebben ze er verstand van en men krijgt vriendelijk en deskundig advies.
Maak een afspraak via 010-456 72 80. Voor wie het niet mogelijk is om zelf langs te komen, kan opgehaald en thuisgebracht worden. www.zitwel.nl.


Alles voor een euro bij 't Winkeltje

RHOON - t' Winkeltje in Villa van Alles is weer open voor de verkoop van tweedehands dameskleding en accessoires. Kleding inleveren kan ook. De winkel is open van dinsdag tot en met donderdag van 10 tot 16 uur. Er kan een klant tegelijk naar binnen. Dorpsdijk 40a. Rhoon.