Vervolg van voorpagina

Opening gepland

ALBRANDSWAARD - Burgemeester Jolanda de Witte kijkt ernaar uit om veel inwoners te ontmoeten tijdens de opening van het Huis van Albrandswaard op 2 oktober: ,,Het is een open dag voor en met inwoners!”

In het Huis van Albrandswaard krijgen Stichting Welzijn Albrandswaard, RTV Albrandswaard, Wijkteam Albrandswaard, de gemeenteraad, het college van burgemeester en wethouders en de gemeentelijke organisatie een plek.

Verhuizing
De verhuizing van de gemeentelijke organisatie vindt begin juni plaats. Vanaf 15 juni is de balie voor gemeentelijke zaken aan de Hofhoek 5 gesloten. Inwoners die documenten willen opvragen of ophalen of de gemeente op een andere manier nodig hebben, kunnen vanaf die dag terecht aan de Stationsstraat 2. Inwoners worden tegen die tijd uitgebreid verder geïnformeerd.


Vervolg van voorpagina

Tijdreis in Huis van
Albrandswaard

ALBRANDSWAARD - Om de waarde van het nieuwe gebouw - het Huis van Albrandswaard - en de rijke historie te onderstrepen, komt er een Tijdreis. Met verschillende zuilen in de hal worden bezoekers in het heden en verleden van Albrandswaard meegenomen.
De meeste beelden van Albrandswaard zijn van historische waarde en veelal in privébezit. Filmpjes gemaakt door trotste (groot)ouders, betrokken inwoners, mensen met een kijk op de schoonheid van deze gemeente. Leuk voor in het familiealbum en bijzonder om later op terug te kijken. De gemeente zou juist die beelden van inwoners willen gebruiken om Albrandswaard te laten zien door hun ogen.

Insturen
Wie mooie beelden heeft liggen van vroeger of van nu of misschien (groot)ouders kan deze sturen naar info@roelsemedia.nl. Alle beelden samen vormen uiteindelijk een reis door de tijd, die vanaf 2 oktober te bezichtigen is in het Huis van Albrandswaard aan de Stationsstraat 2.