Aardappelgratin van het Wapen van Rhoon.
Aardappelgratin van het Wapen van Rhoon. Foto:

Kringloopwinkel Antes

POORTUGAAL - Er kan weer gewinkeld worden in de kringloopwinkel van Antes op het Deltaterrein. Dit kan alléén op afspraak op maandag, dinsdag en woensdag. Een afspraak om te winkelen of om spullen te brengen, kan men telefonisch maken via 088-3570769.


Menukeuze 18 maart

ALBRANDSWAARD - Op 18 maart en 8 en 22 april zullen ook nog maaltijden worden rondgebracht door Stichting Welzijn Albrandswaard. Daarna wordt gekeken of deze actie wordt verlengd.

Voor 18 maart bereiden de koks van het Wapen van Rhoon Varkenshaasmedaillons met aardappelgratin, roerbak groenten en champignonsaus of Kabeljauw met kruidenkorst, aardappelgratin, roerbak groenten en kruidensaus of Vegetarische Bami met een omelet en zoetzure komkommer met als dessert Tiramisu met karamelsaus.

De maaltijden moet contant en gepast worden betaald bij de bezorger. Het bestellen van een maaltijd kan telefonisch bij SWA, 010-5018322. De maaltijd kost 10 euro. Dit aanbod geldt alleen voor ouderen in Albrandswaard. Geef vóór 16 maart de maaltijdkeuze door. Op de dag van levering wordt de maaltijd vanaf 15.30 uur koud afgeleverd.