Gratis werknemers laten testen

RHOON - De overheid stelt 450 miljoen euro beschikbaar aan werkgevers om hun werknemers gratis te laten testen. Samen met bedrijfsarts Theo Kessels is Corona Sneltest Point Rhoon - Rotterdam officieel geautoriseerd om deze antigeen sneltest per direct uit te voeren.
Het gaat om beroepen waarbij thuiswerken niet mogelijk is. Daarnaast dient men symptomen van coronaklachten te hebben. Men kan vaak al binnen een half uur terecht en na 15 minuten van testafname ontvangt de werknemer per e-mail een positieve of negatieve testuitslag en weet iedereen waar hij/zij aan toe is.

Dit zal voor bedrijven zeer interessant zijn om onnodige kosten te voorkomen als iemand thuis moet wachten op een uitslag.
Na een online aanmelding krijgt de werkgever bericht of het bedrijf is goedgekeurd.

Voor meer informatie en aanmelden van bedrijven: https://coronasneltest
point.nl/gratis-sneltest.

Openstelling kerken

RHOON - De protestantse kerken in Rhoon zijn elke week op een vast moment open voor bezoek. De Maranathakerk (Kleidijk 2b) is open van 10 tot 12 uur. De Dorpskerk (Dorpsdijk 65) is open van 14 tot 16 uur. Men kan op het gemak de kerk bekijken, of rustig even gaan zitten. Ook is er gelegenheid om een praatje te maken.