Week van de AfvalHelden

ALBRANDSWAARD - Deze week is het de allereerste Week van de AfvalHelden. Ongeveer 80 bedrijven uit de branche, waaronder de NV BAR Afvalbeheer doen mee.
Dé Week van de AfvalHelden is bedoeld om medewerkers uit de afvalbranche in het zonnetje te zetten. Medewerkers in de afvalbranche zijn van essentieel belang voor de volksgezondheid en zij helpen mee aan een mooie, schone leefomgeving. Dit doen ze dagelijks met veel toewijding en plezier! Met de inzameling van het afval zorgen zij voor een belangrijke stap om van het afval weer nieuwe grondstoffen te maken. De opening van de Week van de AfvalHelden werd verricht door demissionair Staatssecretaris Stientje van Veldhoven.
Vanaf maandag 1 maart zijn er nieuwe video's geplaatst op de website van Bar Afvalbeheer over de AfvalHelden. Hierin vertellen ze over wat ze tegenkomen in hun werk. Ook geven ze tips over hoe afval het beste aangeboden kan worden. De kleinste inwoners verrassen onze AfvalHelden deze week met een kleurplaat. Op de website zijn acht kleurplaten te vinden. Meer informatie op www.bar-afvalbeheer.nl.

Op social media kan men alle activiteiten van de NV BAR afvalbeheer volgen via #AfvalHelden en/of #WeekvandeAfvalHelden. Meer informatie over de week op: www.week
vandeafvalhelden.nl


Afvalaanbiedstation open

RHOON - Het afvalaanbiedstations in Rhoon is volgens normale openingstijden geopend. Er zijn maximaal twee personen per voertuig welkom. Er mogen maar een beperkt aantal voertuigen tegelijk het terrein op.
Het maken van een afspraak is niet nodig.