Etalage Magazine is op zoek naar bijzondere verhalen.
Etalage Magazine is op zoek naar bijzondere verhalen. Foto:

Gezocht: bijzondere verhalen uit regio

REGIO - Voor een nieuw lokaal magazine wordt gezocht naar bijzondere verhalen van mensen uit Ridderkerk, Barendrecht of Albrandswaard.

'Misschien heb jij (of een van je familieleden) iets bijzonders meegemaakt: iets wonderlijks, iets verdrietigs of juist bijzonder leuk. Het delen van je verhaal kan voor begrip zorgen in je omgeving, je kunt aandacht vragen voor een bepaald onderwerp of je kan er andere mee inspireren. Het is ook mogelijk je verhaal anoniem te doen. Heb je zelf niet een bijzonder verhaal, maar ken je iemand uit de regio die dat wel heeft? Tip hem of haar. Als je verhaal aansluit bij de gedachte van de redactie, krijg jij de gelegenheid om je verhaal te kunnen doen (inclusief fotoshoot).
Wil je je verhaal delen? Stuur dan voor 17 maart een e-mail naar redactie@etalage
magazine.nl.'


Openstelling kerken

RHOON - De protestantse kerken in Rhoon zijn elke week op een vast moment open voor bezoek. De Maranathakerk (Kleidijk 2b) is open van 10 tot 12 uur. De Dorpskerk (Dorpsdijk 65) is open van 14 tot 16 uur. Men kan op het gemak de kerk bekijken, of rustig even gaan zitten. Ook is er gelegenheid om een praatje te maken.