INGEZONDEN

Stenen tijdperk?

Ik heb altijd gedacht dat de gemeente er voor al zijn burgers is. Als ik echter de ingezonden brief van het Wapen van Poortugaal lees dan word ik er verdrietig en stil van. Leven deze verantwoordelijke ambtenaren nog in het stenen tijdperk, is het nu echt zo moeilijk om een simpele vergunning te verlengen? Dit kan toch niet waar zijn, of geeft het je een kick om het de horeca zo moeilijk en duur mogelijk te maken?

En een voucher namens het Wapen van Poortugaal aanbieden aan alle BAR medewerkers, is dit te veel extra werk? Kom op zeg, het is juist een geweldig idee!
Mbt het koken voor ouderen in Albrandswaard. Waarom niet gewoon wekelijks eerlijk verdelen onder alle horeca uit Albrandswaard die hier ook een steentje aan bij willen dragen?
Als lid van het stembureau hebben alle leden weleens door de toenmalige burgemeester persoonlijk een doosje bonbons overhandigd gekregen, een erg leuke en sympathieke attentie. Helaas waren ook deze bonbons niet bij een lokale winkel gekocht. Op mijn brief met vragen hierover richting gemeente is nooit gereageerd.

Tot slot: Tegen de Gemeente Albrandswaard zou ik willen zeggen: Schaam je diep, ik had niet verwacht dat anno 2021 het tegenwerken van (in dit geval) het Wapen van Poortugaal nog steeds gebeurt. Stap eens uit je ivoren toren en ga samen in een persoonlijk gesprek actief opzoek naar oplossingen ipv het bedrijven zo moeilijk mogelijk te maken.

Ab Greijn, Rhoon


Alles voor een euro

bij 't Winkeltje in Villa van Alles

RHOON - t' Winkeltje in Villa van Alles gaat woensdag 3 maart weer open voor de verkoop van tweedehands dameskleding en accessoires. Kleding inleveren kan ook. De winkel is open van dinsdag tot en met donderdag van 10 tot 16 uur. Er kan een klant tegelijk naar binnen. De opbrengst is voor Casa Lumina in Roemenie. Villa van Alles: Dorpsdijk 40a Rhoon. De ingang is achter het Wapen van Rhoon.