Via www.bar-afvalbeheer.nl kan men de kleurplaten vinden.
Via www.bar-afvalbeheer.nl kan men de kleurplaten vinden. Foto:

Afvalmedewerkers in het zonnetje

ALBRANDSWAARD – Van maandag 1 tot en met zondag 7 maart is het in Nederland de week van de AfvalHelden. De week waarin alle afvalmedewerkers in het zonnetje gezet worden.
De gemeente vraagt alle jonge inwoners van Albrandswaard om mee te doen aan de kleurplatenactie. Via www.bar-afvalbeheer.nl staan leuke kleurplaten. Maak een foto van de ingekleurde kleurplaat en plaats deze op Facebook met #barafvalhelden. Of tag Bar-Afvalbeheer op Instagram: @nv-bar-afvalbeheer. De foto’s van de kleurplaten worden aan de AfvalHelden getoond.


Alles over de verkiezingen

ALBRANDSWAARD - Op 17 maart zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Stemmen in tijden van corona brengt vraagstukken met zich mee. Om het risico op verspreiding zo klein mogelijk te maken, is er al een reeks maatregelen genomen. Bijvoorbeeld de driedaagse opening van de verschillende stemlokalen, de mogelijkheid voor zeventigplussers om per brief te stemmen en het verhogen van volmachtstemmen van twee naar drie personen. Op www.albrandswaard.nl vindt men alle praktische informatie over het stemmen. Waar zijn de stembureaus? In een andere gemeente stemmen? Alle antwoorden staan op de website.