Steun de Scouting

ALBRANDSWAARD - In 2021 bestaat Scouting Albrandswaard tien jaar. Een jonge vereniging, sterk ontwikkelend en hard groeiend. Na een aantal tijdelijke oplossingen hebben ze sinds een aantal jaren een vaste plek aan de Zwaardijk, midden in de gemeenschap, centraal gelegen, goed bereikbaar en niemand tot last. En binnenkort wordt het ook officieel van Scouting Albrandswaard.

Dit jaar nog wordt een deel van het grote gebouw gesloopt en daarna gaan de vrijwilligers van Scouting Albrandswaard dolgraag direct het buitenterrein aanpakken omdat er nu vooral veel tegels liggen. Bedoeling is hier een écht Scouting terrein van te maken: Veel gras, een grondwal, een natuurhoek en natuurlijk een vuurkuil. Daar is geld voor nodig en daarom is men gestart met crowdfunding.

Zoveel mogelijk wordt door de vrijwilligers en behulpzame ouders gedaan, maar de grote klussen moeten door professionals gedaan worden in verband met veiligheid, deskundigheid en snelheid. Om de sloop, verbouwing en herinrichting van het buitenterrein mogelijk te maken is veel geld nodig.

Om de financiën rond te krijgen is er onder andere een crowdfunding gestart via SteunScouting.nl . Dit door Scouting Nederland gefaciliteerd platform zorgt ervoor dat er zonder risico en tegen lage kosten een inzameling kan worden opgezet.

Steun Scouting Albrandswaard en doneer via www.Steunscouting.nl of via www.scoutingalbrands
waard.nl

Eventuele hulp in materialen en gereedschappen zijn ook zeker welkom mits goed en veilig bruikbaar. Hiervoor kan men mailen via bestuur@
scoutingalbrandswaard.nl.