Activiteiten jonge mantelzorgers

ALBRANDSWAARD - Stichting Welzijn Albrandswaard (SWA) houdt in samenwerking met Kijk op Welzijn Barendrecht (KOW) weer leuke activiteiten voor jonge mantelzorgers. Omdat jonge mantelzorgers tot de kwetsbare doelgroepen behoren en de behoefte aan ontzorgen en lotgenotencontact voor hen groot is, kan deze activiteit plaatsvinden met inachtneming van de coronamaatregelen.

Vanaf 12 jaar
De activiteit voor kinderen vanaf twaalf jaar vindt plaats op vrijdag 19 februari van 17.30 tot 20 uur in Het Lokaal, Albrandswaardsedijk 180 in Poortugaal. Deze avond staat een spel in de buitenlucht op het programma. Even zonder de zorgen van thuis ontspannen en actief bezig zijn. Eerst eten ze nog wat met elkaar.

Tot en met 11 jaar
Op donderdag 25 februari is het Brusjes Fundag voor kinderen van zes tot en met elf jaar van 10 tot 12 uur.

De Brusjes Familiedag vindt elk jaar plaats in de voorjaarsvakantie en is toegankelijk voor jonge mantelzorgers én hun gezin. Omdat het niet door kan gaan, is er een Brusjes Fundag van gemaakt.

De Brusjes Fundag vindt plaats in Blok0180 Haarspitwei 9 in Barendrecht. Er kan deze ochtend van alles gedaan worden. Zo is er onder andere een sport-, knutsel- en spelletjeshoek waar onder begeleiding diverse leuke activiteiten gedaan kunnen worden.

Aanmelden voor beide activiteiten via mantel
zorg@welzijnalbrands
waard.nl.

Nieuwe data theatervoorstellingen

RHOON - Het Kasteel van Rhoon heeft een aantal voorstellingen moeten uitstellen.
De voorstellingen van de Andersons (twee sessies) zijn verplaatst naar 26 september
De muziektheatervoorstelling Venetia's Air zal door Lukka op 31 oktober worden gespeeld.

Voor meer info en kaarten zie www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php.