Crowdfunding voor Hair by Denise

POORTUGAAL - Hair by Denise zit in zwaar weer. Ze startte in januari 2020 haar kapsalon aan de Dorpsstraat en stopte al haar spaargeld in haar bedrijf.

Wat was de eerste lockdown vervelend. Ze stelde haar bruiloft uit zodat ze deze nare periode dat ze de zaak moest sluiten, doorkwam. Maar niemand rekende natuurlijk op een tweede lockdown. Omdat ze pas in februari startte met haar zaak, heeft ze geen recht op overheidssteun. Denise heeft er slapeloze nachten van. Haar vriendin is een crowdfundingactie gestart. Via deze link kan men een donatie doen om Hair bij Denise een kans te geven overeind te blijven: https://gofund.me/0fd8c6fe

Ook een ondernemer helpen die in zwaar weer zit? Laat het ons weten. de
schakelalbrandswaard@barlokalemedia.nl.

Maaltijdkeuze februari/maart

ALBRANDSWAARD - Op 18 februari, 4 en 18 maart en 8 en 22 april zullen maaltijden worden rondgebracht door vrijwilligers van SWA. Het menu voor 18 februari is van het Wapen van Rhoon: Nasi met saté, pindasaus, omelet en zoetzuur of Roodbaarsfilet geserveerd met mousseline, prei en Hollandaisesaus of Vegetarische lasagne met als dessert een taartje gevuld met gele room en vers fruit. Op 4 maart serveert Abel Curry van garnaal met linzen, zoete aardappel en boontjes of Tante Door Kip Bonne Femme met krieltjes, doperwten, mais en spekjes of Vegetarische Lasagne. Het dessert bestaat in alle gevallen uit een Luikse wafel met garnituren.

Houd deze krant in de gaten voor de nieuwste menukeuzes. De maaltijd moet contant en gepast worden betaald. Bestellen via SWA, 010-5018322. Dit aanbod geldt alleen voor ouderen in Albrandswaard. Geef uiterlijk 3 dagen van tevoren maaltijdkeuze door. Op de dag van levering wordt de maaltijd vanaf 15.30 uur koud afgeleverd.