Click & Collect

Vanaf deze week mogen winkeliers van niet-essentiële producten verkopen via click & collect. Laat iedereen gratis weten hoe uw winkel te bereiken is. Stuur een tekst van maximaal 100 tekens (inclusief spaties) naar advertentie@barlokalemedia.nl. Zo heeft de lezer van De Schakel meteen een duidelijk overzicht hoe zij lokaal aankopen kunnen doen.
Meer tekens of een logo erbij? Mail dan ook naar bovenstaand adres voor meer informatie.

Kaartjes voor Arie Baars

ALBRANDSWAARD – Arie Baars is geopereerd en momenteel aan het revalideren. Voorlopig zal hij niet op zijn bakfiets door Albrandswaard fietsen om zwerfvuil op te ruimen. Het zou leuk zijn als de lezers van De Schakel hem verrassen met een kaartje.

Arie Baars verblijft in het Anthonius Binnenweg, Nieuwe Binnenweg 33, 3014 GC Rotterdam. Afdeling Lucia, vierde etage, kamer 8.

Nieuwsbrief Ouderenwerk

ALBRANDSWAARD - Het Ouderenwerk van Stichting Welzijn Albrandswaard zit niet stil. Er is nu ook een nieuwsbrief gemaakt, die ook op de website van SWA zal verschijnen. Wie de nieuwsbrief in de mailbox wil ontvangen kan dit doorgeven aan y.schults@welzijnalbrandswaard.nl. In de februari editie staan o.a. nieuwtjes over AutoMaatje, huisbezoeken en Troostdekentje. Het is de bedoeling deze nieuwsbrief elke 2-3 maanden te versturen.

Koningsspelen gaan door

REGIO - Vanaf deze week kunnen de scholen zich inschrijven voor de Koningsspelen op 23 april via http://koingsspelen.nl/inschrijven. Het sportieve Oranjefeest gaat in aangepaste vorm door.