Patrick van Hoof en Pim Versluis.
Patrick van Hoof en Pim Versluis. Foto: cecile

Zo fris als een hoen met Go-Hoen

Door Astrid Potuijt

BARENDRECHT/RHOON - Vorig jaar op 1 februari kwam de droom van Patrick van Hoof en Pim Versluis uit. Ze konden het pand aan het Achterom 1a openen en hun bedrijf Go-Hoen verder uitbreiden. Helaas konden ze de deuren een maand later alweer sluiten vanwege de eerste lockdown, maar dat maakte de jonge ondernemers juist heel creatief. Nu, een jaar later, is Go-Hoen uitgebreid tot een team van zestien mensen en is er in november en nieuw pand geopend in Rhoon aan de Anthony van Hobokenstraat 8-10.

Go-Hoen - afgeleid van 'zo fris als een hoentje' - startte in 2018 met gezondheidsonderzoeken bij bedrijven. Zowel Patrick als Pim vinden een gezonde levensstijl heel belangrijk. ,,Gezond en fit zijn en blijven, is een fijner leven", zegt Patrick. ,,Je wilt toch niet eindelijk met pensioen en dan allerlei klachten hebben omdat je ongezond hebt geleefd. Daar streven wij naar. Dat mensen zich bewust worden van een gezonde levensstijl en daar de waarde van inzien."
Naast de gezondheidsonderzoeken waarmee ze grote bedrijven binnen kregen zoals het Zadkine College, startte ze ook met de verkoop van fruitboxen aan bedrijven. Ook dat was een succes. Patrick is fysiotherapeut en personal trainer en daarom werd het pand aan het Achterom gehuurd om ook deze service te gaan aanbieden. Door de lockdown, werden de plannen veranderd. De fruitboxen werden nu ook aan particulieren verkocht en de bezorgservice werd uitgebreid.

,,We bieden veel verschillende soorten fysiotherapieën", vertelt Patrick. ,,Zo kan je bij ons terecht voor onder andere dry needle therapie, manuele therapie en looptrainingen. ,,We verzorgen natuurlijk ook nog steeds de gezondheidsonderzoeken voor bedrijven. Zo doen we onder andere preventief medisch onderzoek bij het personeel. En ik gaf til-workshops aan bedrijven als Ikea en Shell en we verzorgen we stoelmassages voor het personeel."
Pim is vooral van de marketing en houdt zich bezig met de fruitboxen. Het concept is simpel. Men besteld een fruitbox voor een x-aantal personen en deze wordt thuisbezorgd. Hoe makkelijk is het dan nog om iedere dag voldoende fruit te eten.

Ondanks de coronacrisis groeit Go-Hoen heel hard. Met de tweede locatie in Rhoon, zit het bedrijf al aardig in de lift. ,,Ons doel is om nog meer locaties gaan betrekken in de aankomende jaren", zegt Pim.

Het bedrijf houdt zich strikt aan alle corona-maatregelen en heeft extra ventilatie-systemen aangebracht in de verschillende kamers.

Meer informatie via
www.go-hoen.nl en
www.fysio-barendrecht.
Fruit bestellen via
www.fruitboeraanhuis.nl.