Selectie bijna rond voor RHS

HOOGVLIET - Ondanks de onduidelijkheid over de voortgang van het huidige seizoen probeert Rijnmond Hoogvliet Sport vooruit te kijken. ,,Wij willen dat de club haar eigen identiteit behoudt maar we willen onze ogen zeker niet sluiten voor directe versterkingen” spreekt Patrick Lenselink (TC)

Rijnmond Hoogvliet Sport kan bekend maken dat ze twee nieuwe selectiespelers hebben. Yordi Godijn komt over van Spartaan’20 en Brendon Jansen komt van GHVV’13.

Yordi Godijn is 29 jaar en was eerder actief bij IFC (zo), Leonidas (zo), RVVH en Strijen. Vanwege wijzigingen in zijn werkomstandigheden was de lange doelman op zoek naar een zaterdagvereniging. De ambitie van Rijnmond Hoogvliet Sport sprak hem erg aan.

Met de komst van Brendon Jansen komen de wensen van Brendon en TC Patrick Lenselink uit. De TC werkte eerder succesvol samen met Jansen in zowel de jeugd als de A-selectie van Rijnmond Hoogvliet Sport. Na avonturen bij vv Prinsenland en GHVV’13 wilde Brendon graag terugkeren naar ‘huis’ met de ambitie om met zijn club geschiedenis te schrijven.


Poging tot inbraak bij Voedselbank

BARENDRECHT - Inbrekers hebben voor de tweede keer in korte tijd geprobeerd binnen te komen bij Voedselbank Barendrecht. Tijdens het weekeinde is geprobeerd om de dubbele toegangsdeur met een koevoet open te breken. Dat lukte niet. Een poging om een opslagcontainer open te breken mislukte eveneens. In een wand van één van de containers van de Voedselbank zit een gat van 20 bij 30 centimeter.

In verband met deze pogingen is de Voedselbank op zoek naar een buitenlamp met een bewegingssensor en eventueel een inbraakalarm. Welk bedrijf wil een maatschappelijke bijdrage leveren en kan helpen met het beveiligen van de locatie aan de Bachlaan in Barendrecht? Voor meer informatie neem contact op met: info@barendrechtseuit
daging.nl