Oproep zorgspecial

Voor onze zorgspecial in de Ontdekdezorg week van 22 tot en met 27 maart zijn wij op zoek naar mensen die in de zorg werken en hier over willen vertellen. Heb jij veel te maken met covid-19? Wil je studenten warm maken voor jouw beroep? Wil je de lezers laten weten hoe mooi werken in de zorg kan zijn of hebben de zorgmedewerkers voor jou als patiënt juist heel veel betekend? Mail naar astrid@barlokalemedia.nl.

Uitstel
exposities

RHOON – Vanwege de COVID-19 restricties tot en met 9 februari zal de Expositie Collectie Rehmann en vitrine-expositie Louisiana van Onna niet op 7 februari open gaan voor het publiek. Wel worden de nodige voorbereidingen getroffen mochten musea na de negende wel weer open mogen, om de tentoonstelling dan vanaf 14 februari te laten lopen.

Knapzakroute door polder

RHOON – De Buytenhof heeft een leuke lockdown-activiteit bedacht. Een knapzakroute door de polder. De route is vijf kilometer. Men kan meedoen met maximaal twee personen of een gezin. Kinderen onder de twaalf jaar mogen wel met meerdere personen. Van dinsdag tot en met zaterdag vanaf 10.30 uur. Reserveren is minimaal 1 dag van tevoren verplicht voor 17 uur via desmaakvanbuyten@debuytenhof.nl. De kosten bedragen 7,50 euro voor de kinderen en 7,95 euro voor volwassenen. De route is geschikt voor kleine kinderen ( ook in te korten), kan op de step gereden worden, met de kinderwagen gelopen worden en de hond mag ook mee. Rijsdijk 98, Rhoon.

Social Media

Volg De Schakel ook op Facebook en Instagram @deschakelalbrandswaard.