Winkel TotaalVERS verder als Polak’s Tuinderij

POORTUGAAL - Per 1 januari is de groentewinkel van TotaalVERS in Poortugaal overgedragen aan Polak’s Tuinderij B.V.

In 2005 werd de winkel als onderdeel van de groothandel verkocht aan de familie Van der Leer, die het bedrijf voortzette als TotaalVERS. TotaalVERS verhuisde in 2019 met haar groothandel naar Spijkenisse en heeft besloten zich verder te richten op haar groothandel en productie-activiteiten.

In Polak’s Tuinderij B.V. heeft TotaalVERS een ervaren ondernemer gevonden met de kennis en ervaring om de goedlopende winkel, inclusief haar medewerkers voort te zetten en verder uit te bouwen op haar huidige locatie. De winkel wordt voortgezet onder de nieuwe naam: Polak’s Tuinderij.

De huidige bedrijfsleider blijft samen met het team van medewerkers verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de winkel. De klant blijft bij het doen van de boodschappen dan ook de vertrouwde gezichten zien.

TotaalVERS wil haar klanten hartelijk bedanken voor het in haar gestelde vertrouwen de afgelopen vijftien jaar en wenst de Polaks Tuinderij een gezonde toekomst toe.

Albrandswaardsedijk 177, Poortugaal, 010-5019005, winkel@polakstuinderij.nl.


'Vergeten' ondernemers

ALBRANDSWAARD – Wethouder Marco Goedknegt (economie) wil, samen met wethouders van regiogemeenten, een brandbrief naar het kabinet sturen om het leed van ‘vergeten ondernemers’ onder de aandacht te brengen.

Het kabinet trekt miljarden uit om bedrijven te helpen die kampen met omzetverlies vanwege het coronavirus. Toch komen bij de gemeente regelmatig telefoontjes binnen van ondernemers die buiten de boot vallen en voor geen enkele regeling in aanmerking komen.

De gemeente roept daarom ondernemers, die tussen wal en schip zijn beland, op zich te melden. ,,Want concrete voorbeelden zijn van belang. Met al die informatie kunnen we vervolgens de brandbrief naar het kabinet sturen, en zo vragen om verandering en meer maatwerk voor ondernemers. Want zonder steun is de kans reëel dat zulke bedrijven vroeg of laat omvallen.” aldus wethouder Goedknegt.

Ondernemers uit Albrandswaard die tussen wal en schip vallen met het coronasteunpakket kunnen zich met hun verhaal melden door te mailen naar ondernemen@albrandswaard.nl.

Barendrecht en Ridderkerk

Ook wethouders Arnoud Proos (Barendrecht) en Henk van Os (Ridderkerk) roepen vandaag ondernemers in hun gemeenten op zich te melden via
ondernemen@barendrecht.nl en ondernemen@ridderkerk.nl.


INGEZONDEN

Wesdijk wordt Pets Place

Aquarium- en Dierenspeciaalzaak Wesdijk wordt per 1 februari aanstaande Pets Place Barendrecht. Ons superteam blijft waardoor Pets Place Barendrecht het adres is voor zoet- en zeewatervissen, tropische planten en natuurlijk voor al je diervoeders en benodigdheden! Vanaf 1 februari zal de winkel kort gesloten zijn voor een make-over, waarna het nog plezieriger winkelen wordt. Het assortiment zal voor een heel groot deel ongewijzigd blijven, zodat voor ieder huisdier zijn of haar favoriete voer verkrijgbaar blijft.

Aquarium- en Dierenspeciaalzaak Wesdijk bestaat al sinds 1976 en is daarmee 44 jaar een vertrouwd adres in Barendrecht en verre omstreken. Met deze stap hopen we dat iedere klant nog jaren met plezier kan winkelen op de Middenbaan.

Vijverspeciaalzaak Wesdijk aan het Onderlangs 32 en Hengelsport Wesdijk aan de Eurekaweg 12 blijven ongewijzigd en het vertrouwde online adres voor al je Vijver- en Hengelsportbenodigdheden blijft www.wesdijk.nl.

In deze tijd is het vreemd en onwerkelijk om als een van de weinige branches open te mogen zijn. Wij wensen via deze weg al onze ondernemer collega’s in ons Winkelcentrum sterkte toe om deze moeilijke tijd te doorstaan. En wensen jullie toe dat als jullie weer open mogen de zaken goed gaan!

Tot ziens!

Namens het hele team van Aquarium- & Dierenspeciaalzaak Wesdijk,
Marco & Liesbeth Vat-Wesdijk