Maaltijden

ALBRANDSWAARD - Stichting Welzijn Albrandswaard bezorgt maaltijden bij ouderen, waarbij zij samenwerken met Remco Abel en Ad Janssen. Elke eerste en derde donderdag van de maand verzorgen zij om beurten een hoofdgerecht en een dessert voor 10 euro.

Komende weken kan men kiezen uit:
21 januari (Wapen): Wildgoulash met puree en rode kool, Klassieke Lasagna of Vegetarische wrap, in alle gevallen met een heerlijk verrassingsdessert.
4 februari (Abel): Jachtschotel met aardappelpuree, wildstoof en rode kool of Vispotje met gnocchi en tomaten-kaassaus of Vegetarische rendang met witte rijst en atjar tjampoer. Dessert: American pancakes.
18 februari (Wapen): Nasi met saté, pindasaus, omelet en zoetzuur of Roodbaarsfilet met mousseline, prei en Hollandaisesaus of Vegetarische lasagne. Het dessert is een taartje gevuld met gele room en vers fruit.

De maaltijd moet contant en gepast worden betaald bij de bezorger. Het bestellen van een maaltijd kan telefonisch bij SWA, 010-5018322. Geef uiterlijk drie dagen van tevoren de maaltijdkeuze door, het adres, telefoonnummer en het aantal maaltijden. Op de dag van levering wordt de maaltijd vanaf 15.30 uur koud afgeleverd.

Toffe Peren

ALBRANDSWAARD - In Toffe peren ontvangt Jos dit keer Lars Nebel. Lars is een bekende muzikant en deejay in de regio. Hij speelde in diverse formaties zoals Feather Bones en de Barendrechtse formatie The Baggy Trousers. Met deze formatie speelde hij regelmatig in Pop Podium de Beuk. Tegenwoordig maakt hij deel uit van "De Gelukzoekers”, die kortgeleden het album De Reis uitbrachten. Beiden laten acht nummers horen en aansluitend vertellen ze elkaar openhartig wat ze ervan vinden! Met andere woorden houden ze van dezelfde muziek of is er een muzikale generatiekloof?
De techniek van deze aflevering wordt verzorgd door Bas van Driel (RTV Albrandswaard)

Toffe Peren wordt elke zaterdagavond tussen 22 en 00 uur wordt uitgezonden op Exxact Barendrecht en RTV Albrandswaard.