Vrijwilliger wijkcentrum Portland gezocht

PORTLAND - Stichting Welzijn Albrandswaard is per direct op zoek naar een enthousiaste vrijwillig(st)er voor wijkcentrum Portland voor de maandagmiddag en woensdagmiddag van 14 tot 17 uur. Wijkcentrum Portland is een gezellig wijkcentrum voor en door de bewoners van Albrandswaard.

In het wijkcentrum is de vrijwilliger verantwoordelijk voor het afhaalpunt van de bibliotheek en het op orde houden van de ruilbibliotheek. Er wordt verwacht dat de vrijwilliger de bezoekers een welkom gevoel geeft en voor ze klaar staat. Dat kan zijn door het helpen met het vinden van een boek, het zetten van koffie, of gewoon een gezellig praatje. En uiteraard houden de vrijwilligers met zijn allen het wijkcentrum netjes.

Het is een leuk team van enthousiaste vrijwilligers met hart voor boeken en mensen.

Voor meer informatie: SWA. 010-5018322 of stuur een e-mail naar p.debruin@welzijnalbrandswaard.nl.

Nationale Voorleesdagen                

REGIO - Van 20 tot en met 30 januari is het weer tijd voor de de Nationale Voorleesdagen bij bibliotheek AanZet. Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het Prentenboek van het Jaar centraal. In 2021 is dat Coco kan het! van Loes Riphagen. Normaal barst het in de bibliotheken van deactiviteiten rondom dit boek en de rest van de Prentenboek Top 10. Nu gebeurt dit online, met een speciale uitzending van NVD-TV op woensdag 20 januari om 10, 14 en 16 uur. Kijk op www.debibliotheekaan
zet.nl/activiteiten
        
Kinderen tussen de 2 en 6 jaar die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de bieb krijgen (zolang de voorraad strekt en de bieb weer open is) een vingerpoppetje van Coco. Lid worden is gratis voor kinderen tot 18 jaar.