Stoom afblazen

ALBRANDSWAARD - Buurtsportcoaches staan klaar voor eenzame jongeren. Door de coronacrisis voelen mensen, van jong tot oud, zich dit jaar eenzamer dan normaal en dat is helemaal niet gek. Vooral voor jongeren is deze periode bijzonder, zij hebben zoiets nog niet eerder meegemaakt. Ze missen het contact met vrienden, gezellig iets samen ondernemen of gewoon even met elkaar chillen. De Buurtsportcoaches staan in deze moeilijke periode voor hen klaar. ,,Heb je behoefte om stoom af te blazen na intensief werk? Kun je je verhaal nergens kwijt? Op een veilige afstand een wandeling maken? Neem contact op met de Buurtsportcoaches via buurtsportcoach@welzijnalbrandswaard.nl of stuur een bericht via Facebook.

Computervraagdagen

ALBRANDSWAARD - Juist in deze tijd van Coronabeperkingen haken Seniorweb Poortugaal en Seniorweb Rhoon aan bij de Computervraagdagen 18 tot en met 24 januari. Deze week wordt landelijk georganiseerd door Seniorweb.nl en geeft iedereen de gelegenheid vragen te stellen over de computer. Men hoeft hiervoor geen lid te zijn van Seniorweb. Tijdens deze week is een speciaal 06-nummer opengesteld: 06-13550240. Men krijgt dan vaak eerst een voicemail. Na de piep spreekt u uw naam en telefoonnummer in en de vraag waar u mee zit. U wordt dan teruggebeld door een van de vrijwilligers van Seniorweb. Zij proberen uw vraag te beantwoorden. Het kan zijn dat ze vragen om mee te kijken op uw computer om zo uw probleem op te lossen. Start uw pc niet meer op, dan kunt u de pc of laptop langsbrengen bij een van de vrijwilligers. Seniorweb hanteert hierbij het corona protocol.

Hebt u een goed draaiend systeem, maar hebt u alleen een vraag, dan kunt u deze ook mailen naar het actieadres: docentpchulp@gmail.com. Kortom; blijf niet met uw vraag of probleem zitten, Seniorweb is er om te helpen.