Denise Doornbos bij Steevast

ALBRANDSWAARD – Steevast op Zondag van RTV Albrandswaard zoekt het op zondag 27 oktober hoger op. Van 13 tot 14 uur is Denise Doornbos te gast en praat Jan Jorgerius met haar over de wereld van hoogwerkers, hogedrukpompen, minikranen en graafmachines. Hoe stuurt een vrouw de mannenwereld aan in een bedrijf wat te boek staat als Doornbos Equipment? Denise is samen met haar twee broers, directielid van dit bedrijf met honderd man personeel.

Van 12 tot 13 uur is er aandacht voor de regio actualiteit en wordt er telefonisch gesproken met Christian Farla over zijn komende show in Ahoy op 12 december. Een spetterende avond met veertig illusies door een top illusionist.

Verder is er aandacht voor de actualiteit uit de regio en de komende evenementen. Met een keuze van diverse muziekstijlen tussen de nieuws en gesprek blokjes door is het goed luisteren via het internet www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1 en op de kabel van Albrandswaard. De herhaling is te horen op zondagavond van 22 tot 00 uur.

Gasten voor de volgende week: Leden van de Shell Burenraad in Albrandswaard/ Pernis en Hoogvliet.