Actief bewegen samen met stichtingSpal.
Actief bewegen samen met stichtingSpal. Foto:

Actief bewegen met SPAL

ALBRANDSWAARD - Actief bewegen door wandelen in de buitenlucht is hip. Fitter en vitaler worden, genieten van de natuur, sociale contacten maken of verstevigen, het kan allemaal tijdens het wandelen. Via stichtingSPAL is het mogelijk om mee te doen met SportWandelen, Nordic Walking, onder leiding van leefstijlcoach, allround wandelsporttrainers en begeleiders. Vertrekpunt: JCA centrum aan de Albrandswaardsedijk.

Donderdag en zondagmorgen is het mogelijk om als nordic walker of sportief-wandelaar mee te doen aan een wandeling van ongeveer 1,5 uur. Wekelijks wordt een andere route gelopen. Vertrektijden zijn op donderdag 9.30 uur en zondag 10 uur. Woensdagmorgen om 9.30 uur worden er nordic walking en sportief-wandeltrainingen gehouden in en rondom de Rhoonse grienden. Tijdens deze trainingen wordt er gewerkt aan het verbeteren van de wandeltechnieken en er wordt aandacht geschonken aan het verhogen van de algehele lichamelijk fitheid en conditie. Ook voor beginnende nordic walkers.

Donderdag morgen om 11.30 uur wordt er gestart met een Beweeg je Fit extra groep. Extra aandacht voor mensen die willen bewegen omdat ze overgewicht hebben, niet fit zijn of aan het revalideren zijn. Het gaat in deze groep wat langzamer en met meer rustmomenten.

Meer informatie via Aad Wijntjes 06-46226208 of www.sportbalans.nl.