BCN speelt de Hoeksche Waard Competitie.
BCN speelt de Hoeksche Waard Competitie. Foto:

Eenvoudige zege voor badminton Rhoon

RHOON - Afgelopen week heeft het eerste team van badmintonvereniging BCN Rhoon een klinkende 8-0 overwinning gescoord. De bezoekende tegenstander in sporthal Rhoon was het uit Oud Beijerland komende POB. De wedstrijd werd gespeeld in het kader van de Hoeksche Waard Competitie. De dames Michele en Marielouise waren duidelijk een maatje te groot voor de tegenstanders. Met gedecideerde cijfers en beide partijen binnen twee sets naar zich toe trekkend was het pleit daar snel beslist.

Bij de herendubbels, met Chris en Rinie, was het nog wel enigzins spannend. Na 16-21 en 21-15 was een derde set noodzakelijk om de beslissing te forceren. Met 21-17 wisten de heren een 4-0 tussenstand te forceren. De gemengd dubbel partijen verliepen alle gunstig voor de badmintoners van de locale club waardoor uiteindelijk een 8-0 overwinning op het scorebord als eindresultaat te zien was. Na afloop werd onder het genot van een drankje en hapje nog uitgebreid van gedachten gewisseld over deze wedstrijd.

Zestien jaar of ouder en nieuwsgierig naar spelen bij BCN Rhoon? Kijk dan eens op de website. Recreatief spelen en het gezellige verenigingsleven staan er centraal.
BCN Rhoon speelt iedere woensdag en vrijdag vanaf 20 uur in sporthal Rhoon aan de Stationsstraat.
www.bcnrhoon.nl.