Speculaaspoppen Dorpskerk

POORTUGAAL - De Protestantse Gemeente Poortugaal gaat ook dit jaar speculaaspoppen verkopen ten behoeve van de prachtige monumentale Dorpskerk aan de Groene Kruisweg. De poppen zijn een halve meter lang, wegen een pond en kosten 3,95 euro per stuk. Bestellingen tot uiterlijk 1 november doorgeven aan Jan Ponstein via 010-5015123, j.ponstein@hetnet.nl) of aan Jannie Boender via 010-5014067, aryjboender@versatel.nl) onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer en aantal poppen. Bestelde poppen afhalen op zaterdag 30 november tussen 10 en 12 uur in gebouw De Haven, Emmastraat 9, Poortugaal.


Dansen

POORTUGAAL – Op 19 oktober is de dansvloer van 'mag ik deze dans van u?' weer geopend van 14.30 uur tot 17 uur in Hooge-Werf, ´t Wiel 2 in Poortugaal. 'Mag ik deze dans van u?' is een uitnodiging aan alle senioren om gezellig te komen dansen tijdens de dansmiddagen onder leiding van allround zangeres Rita Young. Een kaartje kost 3,50 euro. Kaarten zijn bij aankomst in de zaal verkrijgbaar. Ook de (klein)kinderen zijn van harte welkom. Mag ik deze dans van u? is een initiatief van Argos Zorggroep. Meer informatie, locaties en data via www.argoszorggroep.nl.


Mooi bedrag Nierstichting

POORTUGAAL - De Nierstichting kon dit jaar weer collecte houden in Poortugaal. Met de inzet van 71 procent nieuwe mensen en de inzet van 29 procent mensen die dit al jaren doen, hebben ze de mooie opbrengst van 1750 euro opgehaald. De heer Buitelaar was dit jaar voor het eerst collectant en heeft in zijn eentje een recordopbrengst gelopen van 330 euro. De Nierstichting bedankt de collectanten en mensen die gedoneerd hebben. Aanmelden kan via www.nierstichting.nl.