Keukenvrijwilligers gezocht

BARENDRECHT - Hospice de Reiziger in Barendrecht is op zoek naar keukenprinsessen en –prinsen. Wie overweegt om vrijwilliger te worden in het hospice en een belangrijke bijdrage te leveren aan het welzijn van mensen in hun laatste levensfase, is welkom op de open middag op zaterdag 9 november. Deze middag is speciaal bedoelt voor mensen die een keer vrijblijvend een kijkje willen nemen en willen kennismaken met vrijwilligers die al actief zijn bij het hospice. De middag is van 14 tot 16 uur. Graag vooraf aanmelden bij hospicedereiziger@gmail.com.


Herfst2daagse

RHOON - In de herfstvakantie wordt voor de 38e keer de Herfst2daagse gehouden voor kinderen van groep een tot en met acht. Er zijn leuke programma's. Met toneel, muziek, mooie bijbelverhalen, knutselen en extra veel spellen. Er is een programma voor groep 1 tot en met vijf en voor zes tot en met acht. De ochtend wordt afgesloten met een spannende quiz.
De herfst2daagse is op dinsdag 22 oktober van 10 tot 12 uur en woensdag 23 oktober van 10 tot 12.30, want dan worden er pannenkoeken gegeten. Locatie: gebouw 't Centrum, Bernhardstraat 3 in Rhoon. Toegang gratis. Inschrijven op de dag zelf vanaf 9.50 uur. De Herfst2daagse wordt gehouden door de Gereformeerde en Hervormde Kerk van Rhoon. Meer informatie via www.hervormdegemeente
rhoon.nl
.


Computer spreekuur

ALBRANDSWAARD - Iedere maandagochtend kan men van 9.30 tot 12 uur terecht bij De Boekenstal in Poortugaal en op donderdag van 9.30 tot 12 uur bij Wijkcentrum Portland met allerhande vragen over computers, tablets en smartphones. Vrijwilligers nemen de tijd om gratis problemen op te lossen en vragen te beantwoorden.