Burgmeester Jolanda de Witte bezocht de schaaksociëteit.
Burgmeester Jolanda de Witte bezocht de schaaksociëteit. Foto:

Bezoek Schaaksociëteit

RHOON - De Schaaksociëteit bestaat sinds 2002 en speelt elke donderdagmiddag Koffiehuis-schaak in 't Centrum in Rhoon. Op 10 oktober kwam burgemeester Jolanda de Witte langs bij de Schaaksociëteit om kennis te maken. De leden van de Schaaksociëteit houden zich minder met fysieke sporten bezig dan de burgemeester, die zelf onder andere fietst en zwemt. Daarom stelden de leden van de Soos het des te meer op prijs dat zij de burgemeester iets over hun denksport-bezigheden mochten vertellen.
Koffiehuis-schaak houdt in dat de eerste partij volgens de officiële schaakregels wordt gespeeld, daarna is men vrij om te spelen hoe men wenst. Men is elke donderdagmiddag om 13.30 uur van harte welkom bij 't Centrum, Bernhardstraat 3 te Rhoon. Meer info via Dick Vermeer: 010-5016560 en Piet van den Bosch: 0180-610425.


Shaky Ground bij WCR

RHOON - Het bestuur van R.K.S.V. WCR en de Stichting Vrienden van WCR nodigt iedereen van harte uit voor een feestavond op 16 november om 21 uur in sporthal WCR. (Zaal open 20.30 uur). Shaky Ground vult de avond met een mooi programma.
Aanmelden via feestavond@svwcr.nl. Mocht men met meerdere mensen willen komen, vermeld deze dan ook in dezelfde e-mail.