Sean Webster & band

RHOON – In de serie Blues op zondag wordt op zondag 13 oktober weer een sfeervol optreden verzorgd. Als tweede in een reeks van acht optredens staat deze zondagmiddag Sean Webster met zijn band in de Empirezaal van het Kasteel van Rhoon.
De Engelsman Sean Webster is gezegend met een karakteristieke rauwe stem. Als gitarist legt hij veel gevoel in zijn spel en bezit hij de gave om prima songs te schrijven. Hoewel het misschien cliché klinkt heeft Seans nieuwe album letterlijk iets voor iedereen. Het bevat blues, ballads en meer mainstream nummers en Sean hoopt dat dit z'n fans zal aanspreken.
De band van Sean Webster bestaat uit bassist Floris Poesse, drummer Ruud Gielen en op toetsen Hilbrand Bos. Sean Webster is een internationale muzikant met een flinke reputatie.

Kaartjes voor Blues op Zondag zijn online via www.muziekoprhoon.nl te koop en ook bij ThéCafé Rhoon (Julianastraat 57) en het Wijnhuis Rhoon (Stravinskyplein 6) voor 10 euro per stuk. Indien niet uitverkocht worden er ook kaartjes aan de deur verkocht. Er wordt gespeeld in kroegopstelling. Meer info en beeld op https://www.muziekoprhoon.nl/bluesopzondag.