Wie hielp bij ongeval?

RHOON - Op 21 september kwam mevrouw Kruithof met haar fiets ten val. Ze fietste op dat moment vanaf de Maranathakerk richten Rotterdam via de buitenrand. Het was tussen 15 en 16 uur. Toen ze viel, kwam er een dame aansnellen, heeft haar overeind geholpen en de ambulance gebeld. Mevrouw Kruithof lag enkele dagen in het ziekenhuis en is nu weer thuis. Ze wil de mevrouw die haar heeft geholpen heel graag bedanken en vragen of zij haar meer kan vertellen over wat er precies gebeurde.
Neem contact op met de redactie om uw telefoonnummer achter te laten via astrid@baruitgeverij.nl.


Trio Yoska bij OVA

ALBRANDSWAARD - Op de middagbijeenkomst van 8 oktober komt het Trio Yoska optreden bij OVA. Ze komen uit Rotterdam en laten een ieder genieten van Ierse folksongs. Ierse folk is een benaming voor een traditionele muziekstijl. Het is muziek met diepe wortels uit het Ierse eiland en bestaat uit songs die soms honderden jaren oud zijn. Ze worden nog altijd in de Ierse pubs vertolkt. Een aanzienlijk deel van deze songs kan onder de categorie protestliederen geschaard worden. Ze betreffen vaak een aanklacht tegen de eeuwenlange Engelse overheersing in Ierland.

De toegang is gratis voor OVA leden. Niet OVA-leden zijn welkom tegen betaling van een entreeprijs van 7,50 euro (incl. koffie/thee). De zaal van De brinkhoeve gaat om 13.30 uur open. De bijeenkomst start om 14 uur.