Circuskunsten tijdens Antes burendag.
Circuskunsten tijdens Antes burendag. Foto:

Oktoberfest

POORTUGAAL - Op zaterdag 12 oktober wordt er bij JCA gefeest tijdens het Oktoberfest! Een avond vol Duitse bierpullen en hele foute après ski muziek voor 18+. Kaartjes kosten 7,50 euro. verkrijgbaar via de Facebookpagina van JCA. JCA, Albrandswaardsedijk 180, Poortugaal.


Burendag bij Antes

POORTUGAAL - Met het thema 'Circus' werden buren, relaties en patiënten ontvangen door (oud)medewerkers van Antes met een scala aan activiteiten tijdens burendag op 28 september. De activiteiten waren naar binnen verhuisd vanwege de regen.
Er stond een kraam van VastgoedOntwikkeling met een presentatie van de bouwontwikkelingen op het Antes terrein wat onder andere zal resulteren in de oplevering van de nieuwe LZ kliniek begin volgend jaar. Jongleure Margaretha en haar gezelschap van Circus Rotjeknor leerden zowel kinderen als volwassenen een aantal circuskunsten. Er was een Belicio ijscokar. Muziek op de achtergrond werd verzorgd door het Duo Fris. Ook kon men de geschiedenis van Antes en het voormalige Delta terrein vanaf 1909 met uitgestalde foto's, werkinstrumenten, schilderijen en ander materiaal, volgen.
Volgend jaar hoopt Antes weer een burendag te organiseren.