Kom op 8 oktober kennis maken met Mirakel Kindercoaching.
Kom op 8 oktober kennis maken met Mirakel Kindercoaching. Foto:

Bikkeltrainingen bij Mirakel

RHOON - Antoinette Visscher is gediplomeerd kindercoach en sinds 2016 de drijvende kracht achter Mirakel Kindercoaching. Een laagdrempelige vorm van begeleiding, oplossingsgericht, speciaal ontwikkeld voor het kind (en verzorgers). Het is een vorm van coaching waarbij de belevingswereld van het kind centraal staat. Door verschillende spel,- en werkvormen in te zetten passend bij het kind kan er weer sturing en richting gegeven worden.
Kindercoaching zorgt voor succeservaringen en een sterke basis, de fundering voor verdere ontwikkeling.
Kortdurend en zonder wachtlijst; In haar praktijk, (alsook op locatie bij scholen of bij het kind thuis), coacht zij kinderen en ouders met verschillende hulpvragen op het gebied van gedrag, sociaal-emotionele ontwikkeling,(faal)angst, opvoeding en
omgaan na bijv. een scheiding, rouw en verlies. Een aantal keer per jaar verzorgt zij in deze regio Bikkeltrainingen. Voor kinderen tussen de 4-7 jaar is er de 'Bikkeltjes met Lef' training (Sova en weerbaarheid) en voor kinderen van 8-15 de 'Koele Bikkels' training (faalangst)
Methodiek Het zandkastelenprogramma 6-18 jaar en voor hun ouders. (1 dagdeel voor kinderen, 1 avond voor (gescheiden) ouders.

In de week van de opvoeding op dinsdag 8 oktober is men welkom in de praktijk van 9.30 tot 13.30 uur, gezondheidscentrum Portland, Langstraat 11-12 in Rhoon voor een vrijblijvende kennismaking en informatie. Aanmelden via info@mirakel-kinder
coaching.com
.
Meer informatie via www.
mirakel-kindercoaching.com
of 06-4231 8635.