Afbeelding

Verdiende overwinning voor WCR

Algemeen

RHOON - Zaterdag 21 mei speelde WCR tegen ZBVH. Er waren vele afwezige, waardoor er een ander systeem uitgeprobeerd werd.

In het eerste half uur had ZBVH optisch de overhand, zonder veel kansen te creëren. Uit een vrije trap vanaf de zijkant viel de bal toch zomaar ineens in het doel, 1-0 dus. Hierna ging WCR beter voetballen, meer rust aan de bal en de juiste mensen kwamen aan de bal. Na al een paar kleine kansjes kreeg Darragh vlak voor rust een niet te missen kans. De stand tijdens de rust was hierdoor 1-1.

Na de rust ging de wedstrijd gezapig verder. WCR kreeg een paar goede kansen. Helaas werd er maar één benut, in minuut 75 maakte wederom Darragh de verdiende 1-2. Hierna probeerde ZBVH met hoge ballen in de 16 de gelijkmaker te forceren, maar de verdediging van WCR gaf geen krimp. Zo werd er om half 5 afgefloten en had WCR de verdiende overwinning binnen. Nog twee wedstrijden om het seizoen goed af te sluiten.