De borrelplank bij café De Boulanger.
De borrelplank bij café De Boulanger.

Brood is de basis van café De Boulanger

Algemeen

RHOON - Een jaar geleden opende Peter en Natasje Bienefelt De Boulanger. De bakkerij wordt druk bezocht door mensen ver voorbij de grenzen van Rhoon. In die tijd hadden ze al plannen voor een broodcafé, maar door corona werd dat plan even in de koelkast gezet. Op het moment dat buurman opticien Tom verhuisde en het naast gelegen pand leeg kwam te staan, namen ze toch de stap. ,,Het waren twee vliegen in één klap”, vertelt Natasja. ,,Hierdoor creëren we een groter opslag, iets wat we echt nodig hebben, en we konden meteen aan de slag met de plannen van het broodcafé.”

Café De Boulanger zal vrijdag 25 maart haar deuren openen om 10 uur. De kinderen van Peter en Natasja zullen het lint doorknippen en wie het leuk vindt kan met een levensgrote boterham op de foto. 

,,In het café kan men terecht voor zes verschillende broodplanken”, vertelt Natasja. ,,Zo hopen we voor ieders budget iets aan te bieden. De broodplanken bevatten allerlei verschillende soorten brood met smeersels. Van tonijnsalade tot aan zelfgemaakte pesto en van eiersalade tot brie. We hebben ontbijtplanken en borrelplanken. Het leuke van dit concept is dat men heerlijk zelf het brood kan beleggen, dus ook zelf bepaald hoeveel erop gaat. Daarnaast serveren we luxe belegde boterhammen. Je kan het vergelijken met een mini-proeverij.”

,,We houden het simpel”, gaat Natasja verder. ,,Het brood blijft altijd centraal staan.”

Café De Boulanger is woensdag tot en met zaterdag geopend van 8 tot 17 uur. Reserveren kan telefonisch via 06 - 82387993. Broodjes of lunch boksen voor op het werk bestellen kan via de website: deboulanger.nl.
Rijsdijk 11, Rhoon.

Advertenties uit de krant