DJ Paul Elstak is te gast bij BAR-talk.
DJ Paul Elstak is te gast bij BAR-talk. Foto: OVD-73592498

Maak kans op vrijkaarten BAR-talk

Algemeen

REGIO - BAR-talk is dé avondvullende talkshow van én voor de regio en vindt plaats op woensdag 9 februari in theater Het Kruispunt. In de show wordt er letterlijk en figuurlijk een podium geboden aan lokale onderwerpen, initiatieven en artiesten. Met bekende en minder bekende gasten, spraakmakende onderwerpen, interessante interviews, sport, een proeverij, politiek en muziek. Maak kans op vrijkaarten.

DJ Paul Elstak is de hoofdgast. Hij woonde zelf jarenlang in de wijk Carnisselande. Van Bezemwijk maakt een verrassende mengeling van kleinkunst en nederpop. Vincent van Ewijk en Lex Bezemer verrassen deze avond het publiek met een heel speciaal nummer.

Ook zijn er gesprekken met politici die het afgelopen jaar in de landelijke belangstelling stonden. Florian Pronk werd als ‘refo-YouTuber’ prominent zichtbaar in de landelijke verkiezingscampagne van de SGP, Reshma Roopram was kandidaat-voorzitter voor de PvdA en Lennart van der Linden trad toe tot de Eerste Kamer namens de Fractie-Nanninga, een politieke afsplitsing van het Forum voor Democratie.

En er is nog veel meer deze avond.

BAR-talk vindt plaats op woensdag 9 februari om 20.15 uur in theater Het Kruispunt. Kaarten zijn te bestellen via www.bar-talk.nl. Kans maken op twee vrijkaarten? Mail naar info@bar-talk.nl.

Advertenties uit de krant