Penta Hoogvliet is bijzonder trots op dit behaalde resultaat.
Penta Hoogvliet is bijzonder trots op dit behaalde resultaat. Foto:

Penta Hoogvliet Excellente school

Algemeen

HOOGVLIET - Op 24 januari heeft Penta Hoogvliet het predicaat “Excellente School” mogen ontvangen voor zowel basis/kader als voor de mavo. In de ochtend heeft de school per koerier de excellente koffer ontvangen. Vervolgens heeft om 11 uur Paul Zevenbergen, juryvoorzitter excellente scholen, het predicaat via Teams aan de school uitgereikt.
In november 2021 heeft Penta Hoogvliet van de jury een bezoek gehad. De jury heeft toen met leerlingen, ouders, docenten en de schoolleiding gesproken. Ook zijn er verschillende lessen en afdelingen bezocht.

De school heeft een lovend juryrapport ontvangen. De jury schreef onder andere: ‘De school wil graag ‘de beste mavo (en school) vóór de regio’ zijn en verwezenlijkt dit door aanvullende vaardigheden op de reguliere diploma-eisen aan de leerlingen mee te geven.’

,,Penta Hoogvliet is bijzonder trots op dit behaalde resultaat. Naast verlenging van het predicaat Excellente School voor basis/kader is nu ook de mavo-afdeling excellent”, aldus Sebastiaan van Hofwegen, algemeen directeur Penta Hoogvliet. ,,Dit mooie resultaat is gevierd met al onze leerlingen, zij hebben om klokslag 12 uur een tompouce gekregen.”

Advertenties uit de krant