De pluim werd gegeven in de vorm van taart.
De pluim werd gegeven in de vorm van taart. Foto:

Stichting Wens en Go deelt uit

Algemeen

ALBRANDSWAARD - De oprichters van Stichting Wens en Go vonden het tijd om de aandacht eens te verleggen naar al die mensen en bedrijven achter het succes van de stichting. Ze zijn op 9 maart opgericht, dus nog maar tien maanden bezig met het vervullen van wensen voor mensen die al lange tijd in een financieel moeilijke situatie zitten. De ambitie voor dit eerste jaar lag op tien wensen, maar het werden er vierentwintig. 

Vrijgevigheid
,,We zijn absoluut verrast door de vrijgevigheid van zoveel bedrijven, winkeliers en inwoners,” vertelt Yolanda Hekkert, ,,Wij zijn ons heel bewust hoe bijzonder deze vrijgevigheid is. Het is voor iedereen een moeilijke tijd. Om dan ruimte te zien onze stichting te steunen verdient een dikke pluim”.

Taart
De pluim werd gegeven in de vorm van taarten. Maret Rombout sluit af met haar dank uit te spreken aan iedereen die hen steunt en aan de vijf fantastische vrijwilligers die het team nu versterken.

,,In een tijd die onzeker is voor veel mensen, een tijd waarin mensen vaker boos zijn op elkaar dan dat we elkaar proberen te begrijpen, is het hartverwarmend om te zien dat we tot veel in staat zijn wanneer we de krachten bundelen. Laten we hopen dat het nieuwe jaar voor iedereen wat makkelijker wordt.”

Informatie
Stichting Wens & Go is actief in Barendrecht, Albrandswaard en Rotterdam Charlois. Kijk voor meer informatie op de facebookpagina Wens & Go. www.wensengo.nl.

Advertenties uit de krant