Afbeelding

Deelnemers gezocht voor Spoken Word Night

Algemeen

BARENDRECHT - Na een zeer geslaagde Spoken Word avond afgelopen zomer organiseren Spruit eten & drinken en de Bibliotheek AanZet op donderdag 25 november opnieuw een Spoken Word avond in Het Kruispunt. Aankomend talent krijgt tijdens deze open mic. night een unieke kans om op te treden voor publiek. De inschrijving voor deelnemers is gestart. 

Op het podium is nog plek voor enkele deelnemers die willen optreden met spoken word, gedichten, korte verhalen of andere teksten. De presentatie en de uitreiking van de publieksprijs is wederom in handen van niemand minder dan Kay Slice. Kay Slice is een bekende hiphopmuzikant, woordkunstenaar en songwriter die zowel solo als met verschillende bands aan de weg timmert. Hij trad onder meer op bij DWDD, in de Doelen en bij North Sea Jazz.

De inschrijving voor deelnemers is inmiddels gestart. Wie het leuk vindt om op te treden kan zich aanmelden via denise@spruitbarendrecht.nl. De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Aanmelden kan t/m uiterlijk 15 november. Meer informatie is te vinden op www.hetkruispunt.nl.

Advertenties uit de krant