Ook in Barendrecht is een Repaircafé.
Ook in Barendrecht is een Repaircafé.

Het Repair Café zoekt vrijwilligers

Algemeen

ALBRANDSWAARD - Repair Cafés zijn gratis toegankelijke bijeenkomsten die draaien om (samen) repareren. In Wijkcentrum De Boekenstal, Poortugaal waar het Repair Café van Albrandswaard zich bevindt, is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed en meer.

Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundige vrijwilligers aan de slag tegen een kleine vergoeding. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee.

Het Repair Café is iedere laatste zaterdag van de maand tussen 10 en 13 uur in Wijkcentrum De Boekenstal

Vanaf september 2021 is het Repair Café Albrandswaard weer gestart. Het Repair Café Albrandswaard heeft behoefte aan nieuwe vrijwilligers en met name voor elektrotechnische reparaties. Daarnaast is er eigenlijk altijd plaats voor mensen die handig zijn met: kleding/textiel, elektrische apparaten, fietsen, meubels/houten voorwerpen en met name mensen die het leuk vinden om hun kennis te delen met buurtgenoten. Wie het leuk lijkt om als vrijwilliger aan de slag te gaan in het Repair Café kan contact opnemen met het Vrijwilligerspunt van Albrandswaard via m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl of bel naar 010-50182322 en vraag naar Merel van Steenbergen.

Advertenties uit de krant