De jongens genoten van de wedstrijd.
De jongens genoten van de wedstrijd.

Weer heerlijk voetballen met elkaar

Algemeen

POORTUGAAL - Martin Gerritse is samen met Wael en Orlando trotse begeleider en coach van JO14-3 bij SV Poortugaal. 

,,Na een Corona jaar konden wij vanaf de start van het seizoen weer lekker trainen en een echte competitie spelen”, vertelt hij. ,,SV Poortugaal heeft tijdens de Corona periode er alles aan gedaan dat de spelers onderling konden trainen en wedstrijden spelen, maar een echte competitie is toch waar iedereen het voor doet. Ons team JO14-3 traint vanaf het begin van het seizoen hard, speelt leuke wedstrijden en iedereen geniet weer van sport.”

Tegen Spijkenisse
Vorige week speelden het team tegen Spijkenisse, de nummer 1 tegen de nummer 2. Het was een spannende pot waarbij SV Poortugaal met 0-2 achter kwam te staan. Met inzet, samenspel en genieten kwamen ze terug tot 2-2. Helaas wist Spijkenisse de laatste minuut nog te scoren en verloor Poortugaal de wedstrijd met 2-3.

Sport is belangrijk
Maar in de kleedkamer toch een kleine lach en gezelligheid. Want ze hadden als team gespeeld, alles gegeven en ook genoten van de mooie wedstrijd. ,,Een tweede plek is ook mooi, je kan niet altijd nummer 1 zijn”, zegt Martin. ,,Wij hopen met elkaar dat corona niet terug komt met de hierbij behorende maatregelen. Sport is belangrijk, voor de jongens, voor ons als begeleiding, voor iedereen.”

www.svpoortugaal.nl.

Advertenties uit de krant