De Haringparty van afgelopen seizoen bracht een mooi bedrag voor het goede doel.
De Haringparty van afgelopen seizoen bracht een mooi bedrag voor het goede doel.

Nieuw seizoen voor de Ronde Tafel

Algemeen

RHOON - Na de zomervakantie is er ook weer een nieuw seizoen aangebroken voor RT154, oftewel de Ronde Tafel Rhoon. Veel inwoners en ondernemers zijn al bekend met de Ronde Tafel. Want de Ronde Tafel verbindt. Zo zetten zij zich in voor goede doelen. Middels fundraising acties zoals de jaarlijkse haringparty en mooie feesten. Maar ook steken zij de handen uit de mouwen, bijvoorbeeld door ieder jaar te helpen bij de schoonmaakactie van de Rhoonse Grienden.

Daarnaast organiseert de Tafelronde ook veel activiteiten met elkaar. Zo behoren een jaarlijkse ski-trip, familieweekend en weekend weg tot het programma. Verder is de Tafelronde is een internationale organisatie, waarbinnen internationale zustertafels jaarlijks een bezoek aan elkaar brengen. Kortom ook vriendschap is voor de groep van ongeveer 20 personen een belangrijk onderdeel. Net als het stimuleren van persoonlijke ontwikkeling. 

Haringparty
In het afgelopen coronajaar was het aantal activiteiten helaas beperkt. Zo konden de maandelijkse vooravonden waarop gesproken wordt over de activiteiten en aanmeldingen voor goede doelen niet altijd doorgaan. Gelukkig is het seizoen vorig jaar afgesloten met een fantastische haringparty. Met dank aan de bezoekers was het mogelijk een enorme opbrengst op te halen van ruim 30.000 euro voor het zeldzame ziekte fonds.

BLEND
Ook voor komend seizoen staan er weer mooie activiteiten op het programma. Zo staat op zaterdag 6 november het fundraisingfeest BLEND op de agenda. Een avond met een optreden van DJ La Fuente, Silent Disco en een band. De opbrengsten van de avond gaan naar Villa Stoer. Voor het behalen van een mooie opbrengst hopen wij natuurlijk opnieuw op mooie support van onze trouwe maar ook nieuwe sponsoren.  De datum is onder voorbehoud van de dan geldende Corona maatregelen.

Meer informatie
Lopende het jaar volgen er updates over nieuwe activiteiten. Meer informatie over de Tafelronde en het programma is terug te vinden op www.rt154.nl of de socials Instagram en Facebook. Ook is het mogelijk om via de site een verzoek te doen aan de servicecommissie voor bijdragen aan goede doelen.

Advertenties uit de krant