Linda en Patrick Nieuwveld.
Linda en Patrick Nieuwveld.

Een snack of een wijntje bij Restaria Nieuwveld

Algemeen

POORTUGAAL - Het is geen cafetaria, maar ook geen restaurant, dus noemt eigenaar Patrick Nieuwveld zijn zaak een Restaria. ,,Bij ons kan je een maaltijdsalade bestellen, een lekker bakkie koffie met appeltaart, een luxe broodje, een glas wijn of patat met saté.” Het mooi opgeknapte pand heeft een gezellig terras aan de Achterweg 21. De perfecte plek voor bijvoorbeeld een vrijdagmiddagborrel.

Patrick en zijn vrouw Linda verkochten vorig jaar hun goedlopende cafetaria in Hoogvliet. ,,We misten de omgang met klanten. We zijn horecamensen, dat bleek wel tijdens die periode dat ik aan de slag ging als accountmanager.”

Toen de kans zich voordeed om restaurant De Wagenmaker over te nemen aan de Achterweg in Poortugaal, werd er ook niet getwijfeld. In juli opende de zaak haar deuren. ,,Het bloed kruipt waar het niet gaan kan”, lacht Patrick. ,,Samen met Linda en zoon Rick runt hij de zaak. Eind juli sloten ze nog even de deuren voor een korte vakantie, maar vanaf nu zijn ze klaar om alle Poortugaalers en mensen van daarbuiten, te bedienen. 

,,Wij zijn weer lekker aan het ondernemen”, zegt Patrick. ,,Dit is toch wat we het allerliefste doen.”

Restaria Nieuwveld is open van 11 tot 20 uur (of zolang er mensen zitten), op zaterdag gesloten en op zondag vanaf 12 uur open. 

Advertenties uit de krant