Afbeelding
FOTO

Gelijkspel voor Rhoon JO8-3

Sport

Afgelopen zaterdag zijn de toppers van Rhoon Jo8-3 bijeengekomen voor de spannende wedstrijd tegen Soccer Boys uit Bleiswijk. De volgende jongens en meisjes gingen op deze vroege ochtend de wei in: Nanet, Shivali, Anita, Priyanjali, Joost en Aiden. Nadat de altijd objectieve en oplettende scheids Prem voor het beginsignaal gefloten heeft, gingen er twaalf uiterst gemotiveerde talenten met elkaar de wedstrijd aan. Tijdens de rust was er een lichte voorsprong voor Rhoon, na de rust begonnen de sportieve gasten direct met druk zetten. Er ontstond een op en neer gaande wedstrijd met mooi voetbal en prachtige duels. Nadat de scheidsrechter voor het laatst gefloten heeft en de stofwolken waren opgetrokken, stond er op het scorebord 4-4. Een uitslag die precies de wedstrijd weergaf. Na het penalty schieten ging iedereen met een voldaan gevoel het weekend in.