Stephanie Goossens.
Stephanie Goossens. Foto:

Theatercollege ‘Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven’

Algemeen

BARENDRECHT - Op woensdag 19 juni vindt een nieuw theatercollege plaats in het thema van opvoeding. Tijdens dit theatercollege leert men van spreker Stephanie Goossens hoe jij je kinderen kunt uitrusten met vaardigheden, zodat ze leren omgaan met uitdagingen die je in het leven tegenkomt.

Stephanie Goossens inspireert tijdens dit theatercollege hoe je door het onderzoeken van je eigen levensverhaal je kinderen helpt om emotioneel veerkrachtig op te groeien en hen helpt een veilige basis in zichzelf te vinden, zodat ze met vertrouwen en moed hun eigen weg kunnen vinden. Stephanie is auteur van het boek “Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven” en tevens traumatherapeut en pedagoog.

Je leert waarom het doorbreken van belemmerende patronen cruciaal is voor het creëren van veerkrachtige en weerbaardere kinderen. Met praktische stappen en hulpmiddelen deelt Stephanie Goossens hoe je in je fundamentele rol als ouder kinderen kunt voorgaan met krachtige voorbeelden en innerlijke verhalen, en hoe het doorbreken van patronen niet alleen jou als ouder positief beïnvloedt, maar ook de empowerment van kinderen bevordert.

Leer hoe je je kinderen kunt uitrusten met vaardigheden, zodat ze leren omgaan met de uitdagingen in het leven en nog meer kansen krijgen om te groeien vanuit hun ware potentieel. Dit is niet alleen van meerwaarde binnen het gezin, maar juist ook daarbuiten van grote maatschappelijke waarde.

Dit theatercollege is een samenwerking tussen Het Kruispunt en Centrum voor Jeugd en Gezin Barendrecht. En wordt mogelijk gemaakt met financiële ondersteuning uit het preventief jeugdbeleid van de Gemeente Barendrecht.

Woensdag 19 juni, aanvang 19.30 uur tot 21.15 uur – Het Kruispunt 

Toegang gratis, maar aanmelden is verplicht

Via  www.hetkruispunt.nl.

Advertenties uit de krant