Afbeelding

Kinderkasteel Ridder Patje

Algemeen

RHOON - De commissie Kinderkasteel heeft weer een leuke voorstelling geprogrammeerd, speciaal voor de jongste jeugd van vier tot acht jaar met als titel ‘Ridder Patje’, gespeeld door Patrick van Horne.

Dit verhaal start op de zolder van opa. Daar mocht Patje heel wat spulletjes van meenemen. Leuke spulletjes, oude spulletjes, heel oud... Met alles wat Patje van opa kreeg, reist hij terug de Middeleeuwen in, de tijd van ridders en prinsessen.

Patje is stoer en sterk, hij is er zeker van: vroeger woonde hij op een kasteel. Ooit was hij ridder Patje en had hij een prinses, dat weet Patje zeker. Hij versloeg de sterkste legers, veroverde de mooiste schatten en versloeg de sterkste draken. Dat deed Patje allemaal, want Patje... is een held.

Een interactieve show over talenten, ridders en ook stiekem over mooie prinsen/prinsessen

De voorstelling op 14 april speelt in de Empirezaal en begint om 15 uur. Toegangskaarten 7,50 euro en zijn te bestellen via https://bit.ly/KRP240414
Voor meer info over de programmering op Het Kasteel van Rhoon zie https://www.bit.ly/cultuur-programma en https://www.bit.ly/SKvRhoon

Advertenties uit de krant