Afbeelding

Inschrijven voor het GJO kamp

Algemeen

ALBRANDSWAARD – Ieder jaar organiseert GJO Rhoon een zomerkamp voor al haar leden en andere kinderen die graag mee willen. Het GJO-kamp is bedoeld voor alle basisschoolkinderen uit Albrandswaard van groep 4 tot en met groep 8. Dit jaar vindt het kamp plaats van 10 tot en met 17 augustus. Let op, dit is weer een week eerder dan normaal. Een week vol sporten, spellen, droppings en speurtochten. Zonder mobiele telefoons, tv’s of spelcomputers, maar met lekker veel buiten spelen met (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes.

Deze 61e editie van het kamp gaat naar kampterrein ‘de Houtkamp’ in Otterlo. Dit kampterrein ligt aan een stuk bos en beschikt zelfs over een stuk ‘privébos’ waarin een hoop leuke activiteiten zullen plaatsvinden. De kosten voor de kampweek zijn vastgesteld op 170 euro per kind.

Om de inschrijvingsgelden zo laag mogelijk te houden, is het kamp deels afhankelijk van sponsoren en zijn ze altijd op zoek naar nieuwe sponsoren. Dus heeft u of uw bedrijf mogelijkheden, of heeft u connecties, neem dan vooral contact met hen op!

Inschrijven via www.gjorhoon.nl of via info@gjorhoon.nl. 

Advertenties uit de krant