De Boekenstal.
De Boekenstal. Foto:

Wijkcentrum De Boekenstal bestaat tien jaar

Algemeen

POORTUGAAL - Op 8 februari 2024 bestaat wijkcentrum De Boekenstal alweer tien jaar.

Tien jaar geleden is Welzijn Albrandswaard door de gemeente gevraagd om De Boekenstal te beheren en te exploiteren. Het begon er klein, maar inmiddels bruist De Boekenstal van activiteiten.
Naast het servicepunt van de Bibliotheek Aanzet en de ruilbibliotheek, is er ook een handwerkclub, schilder- en tekenclub, Repaircafé, Seniorweb, verpleegkundig spreekuur, koffie-inloop etc. Daarnaast kan men op bepaalde dagen in het wijkcentrum terecht voor een bingo of om te biljarten of te darten. Een groep vrijwilligers is actief in De Boekenstal om het beheer te coördineren, bezoekers te helpen met het servicepunt van de Bibliotheek Aanzet, van een kopje koffie of thee te voorzien. Vanuit Welzijn Albrandswaard worden er ook informatiebijeenkomsten georganiseerd over bepaalde onderwerpen, deze worden vermeld op de website: www.welzijnalbrandswaard.nl

Tevens zijn er ruimtes te gebruiken tegen een geringe vergoeding voor organisaties zonder winstoogmerk. Gedacht kan hier worden aan een activiteit, vergadering of bijeenkomst. Voor meer informatie kan men mailen met beheer@welzijnalbrandswaard.nl van Welzijn Albrandswaard of bellen via 010-5018322. 

Advertenties uit de krant