Afbeelding

Line-up Festival Muziek op Rhoon 2024 bekend

Algemeen

RHOON - Stichting Muziek op Rhoon presenteert de line-up voor het festival Muziek op Rhoon dat dit jaar op zaterdag 29 juni gehouden wordt.

De Rotterdamse drummende zanger Marlon Pichel was in december al te gast bij Live op Zondag en gaf een spetterend optreden met zijn band. Het publiek was laaiend enthousiast en daarom mag hij op het festival nog een keer losgaan. 


Sven Hammond XL is een Nederlandse band onder leiding van toetsenist Sven Figee. Hij maakt rhythm-and-blues-, soul-, rock- en jazzmuziek en heeft al honderden shows in binnen- en buitenland gegeven. De band was ook te zien in De Wereld Draait Door en op het North Sea Jazz Festival.

De Britse Joanne Shaw Taylor is nog maar in de dertig en nu al uitgegroeid tot een van de meest gewilde gitaristen in de rockwereld. Ze is zelfs doorgedrongen tot de Britse Top 20 Album Chart, waarmee ze zich vestigde als zeer succesvolle en belangrijke muzikant in de Britse bluesrock.

DeWolff XL speelde reeds op festivals als Pinkpop, Lowlands, Down the Rabbit Hole, Zwarte Cross, Paaspop, diverse bevrijdingsfestivals en buitenlandse festivals. Daarnaast touren de mannen al jaren op eigen kracht als headliner door Europa en verkochten ze de laatste jaren de meeste shows ook keihard uit. 

De zevenkoppige band Son Mieux uit Den Haag maakt de muziek die nodig is in deze tijd: dansbare pop met disco-invloeden en grootse gebaren. Ze hebben festivals als Lowlands, Pinkpop en Concert at Sea al plat gespeeld. Son Mieux schittert echt op het podium met energieke shows waar soms emoties hoog oplopen maar het dansen centraal staat. 

Als DJ’s zullen dit jaar Ronald Molendijk en Onno Paloma voor good vibes op het festival zorgen. En naast deze waanzinnige line-up is er een goed aanbod van foodtrucks, speciaalbier bar, cocktailbar en wijnbar.

De Early Bird tickets zijn al gevlogen.

Reguliere tickets zijn verkrijgbaar via www.muziekoprhoon.nl 

Advertenties uit de krant