Afbeelding
Foto: Christian Kalse
ingezonden mededeling

Auto Hoogenboom is officiële CUPRA partner voor regio Rotterdam CUPRA TESTDRIVE DAYS van 8 tot en met 16 december

Algemeen

Auto Hoogenboom is sinds kort de officiële CUPRA partner voor de regio Rotterdam. Wellicht kent u CUPRA als het sportieve label van SEAT, maar sinds 2018 is CUPRA een separaat merk. Het heeft Spaanse roots en oorsprong in Cup Racing en daaruit is de naam CUPRA ontstaan.

CUPRA bewijst dat uniek design en sportieve prestaties perfect samengaan met elektrisch rijden. Het modellengamma van CUPRA bestaat uit diverse plug-in hybridemodellen en de volledig elektrisch aangedreven Born.

Voor een nieuwe CUPRA kan men vanaf nu dus bij Auto Hoogenboom terecht. De dealer wil iedereen in de gelegenheid stellen om direct kennis te maken met het nieuwe merk tijdens de CUPRA TESTDRIVE DAYS, van vrijdag 8 tot en met zaterdag 16 december . Geïnteresseerden kunnen dan één of twee modellen fysiek beleven bij de vestiging aan de Zuiderparkweg 612 in Rotterdam Zuid of Toepad 19 in Rotterdam Noord. Zij kunnen kiezen uit een testrit met of zonder een bezoek aan de Cupra City Store in Rotterdam Centrum. 

De aanwezige modellen zijn de CUPRA Born en CUPRA Formentor. De Born is de 100% elektrische auto van CUPRA met een actieradius tot 550 kilometer (WLTP). De CUPRA Formentor heeft een plug-in-hybride aandrijving met een elektrisch rijbereik tot 58 kilometer (WLTP).  Meer informatie over CUPRA: autohoogenboom.nl/cupra/

Advertenties uit de krant