Afbeelding

Welzijn Albrandswaard bedankt de Rotary

Algemeen

ALBRANDSWAARD - In januari en februari heeft Rotaryclub Rotterdam Botlek het Ontmoetingsrestaurant in De Boekenstal gesteund met een financiële bijdrage. Vanaf maart tot en met november hebben zij in de keuken van SV Poortugaal de handen uit de mouwen gestoken om een heerlijk driegangenmenu te bereiden voor de gasten van het Ontmoetingsrestaurant. 

Welzijn Albrandswaard is heel blij met deze hulp en bedankt hen voor de samenwerking. In het nieuwe jaar gaat de Rotary samen met Welzijn Albrandswaard een nieuwe samenwerking opzetten, daarover later meer. 

Op 15 december eten alle vaste gasten van de Ontmoetingsrestaurants Boekenstal en Wijkcentrum Portland gezamenlijk in De Brinkhoeve in Poortugaal. Hier komen de zangeressen van 2Vintage optreden. De catering wordt verzorgd door Remco Abel. In januari worden alle gasten weer verwend met een Chinees buffet van Zilver Rijn Hoogvliet. Men kan vanaf januari weer elke tweede donderdag van de maand terecht in Wijkcentrum Portland en elke laatste vrijdag van de maand in De Boekenstal in Poortugaal. Ook in 2024 kunnen zij weer een driegangenmenu aanbieden voor 13 euro. Reserveren kan via Welzijn Albrandswaard, 010-5018322. 

Advertenties uit de krant