Afbeelding

Predicaat Hofleverancier voor Groshart Elektrotechniek

Algemeen

RHOON - Commissaris van de Koning in Zuid-Holland Jaap Smit reikte donderdag 30 november het Predicaat ‘Hofleverancier’ uit aan het Rhoonse bedrijf Groshart Elektrotechniek. Hij deed dit in aanwezigheid van de directie, medewerkers, burgemeester Jolanda de Witte en belangstellenden. 

Het predicaat ‘Hofleverancier’ is een koninklijke waardering voor hoe een bedrijf in de samenleving staat en zijn manier van ondernemen. Het bedrijf moet daarbij minstens honderd jaar bestaan. Hofleveranciers mogen het wapenschild met het Koninklijk Wapen dragen. Bijvoorbeeld op een bedrijfspand, logo of op de website. 

Duurzaam, deskundig, betrouwbaar en betrokken

,,Zo’n predicaat krijgt u niet zomaar”, sprak burgemeester Jolanda de Witte. ,,Het hele archief wordt doorgenomen en het blazoen van uw bedrijf moet vlekkeloos zijn.” De burgemeester noemde Groshart ‘een begrip in onze gemeente’: ,,Ook onze eigen organisatie werkt graag met u samen. Jullie gaan net zo lang door tot alle problemen zijn opgelost. En dat alles met voortdurend op het netvlies de kernwaarden duurzaamheid, deskundigheid, betrouwbaarheid en betrokkenheid.”
Ook de medewerkers hebben het goed, zo is te lezen op de website. De burgemeester: ‘’Tachtig procent van uw personeel werkt al jaren voor Groshart en is, naar eigen zeggen, niet van plan om weg te gaan.”

Felicitaties

Tot slot feliciteerde de burgemeester directie, medewerkers en oud-medewerkers met het predicaat. ‘’Zij hebben er al die jaren voor gezorgd dat het bedrijf zijn positie in de markt behield en zich met succes aanpaste aan veranderende omstandigheden en ontwikkelingen. Ik ben er trots op zo’n prachtig, betrokken bedrijf binnen onze gemeente.”

Advertenties uit de krant